Helgen og praksis!

Så var det tid for å blogge igjen. Har hatt en fin helg, og deilig med fri etter mange prøver på skolen. På fredag var det jentekveld hos Marta. Vi var vell rundt ti jenter, og det var kos!

Gruppebilde med alle jentene utenom Kamilla og Victoria :)

 

Imorgen skal jeg i praksis igjen, men bare en uke denne gangen. Sist prakisis i november var jeg i barnehagen i to uker. Det var veldig gøy, men jeg har lyst til å prøve noe annet når jeg først har sjangsen. Derfor bestemte jeg meg for å gå på barneskolen i Vesterdalen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre der, så det kan jo bli spennende. Gruer meg litt også. Etter å ha blitt lært alle slags mulige ting i så mange år nå, så er det plutselig jeg som skal stå der foran barna og lære dem ting, og hjelpe dem, så det kan jo bli en litt rar opplevelse.

 

Én kommentar

10.feb.2011 kl.12:11

Fint bilde av dere. :-) Foresten, vist du vill få gratis smine burde du melde deg inn på: http://www.gratismakeup.no/?r=56119 Her an du samle poeng, legge til venner, verve og svare på undersøkelser så vinner du gavekort når du har så og så mange poeng, veldig anbefalende! :-) Og ikke minst GRATIS! :-)

Skriv en ny kommentar

hits