Praksis!

Nå har jeg snart vært ute i praksis i to uker. Skal bare imorgen og på fredag, så er jeg ferdig. Jeg jobber i barnehagen på Rafoss. Det er kjempe koselig, og faktisk ganske gøy. Elsker å jobbe med barn, selv om jeg av og til er ganske utslitt klokken 15.00 når jeg er ferdig.

 Vi skriver logg hver dag, og leverer hver onsdag og fredag. Det er ganske stress å skrive logg, for det e så mange ting man må huske på når man skriver logg, som hva tenkte og følte jeg da og da. Fikk godkjent den første loggen, men ikke den andre, for det ble krevd mer til den. Idag skrev jeg en logg på to sider, og den gjaldt for tirsdag og onsdag, så får håpe på den blir godkjent. Brukte ihvertfall lang tid.

Jeg har også vært med Marta, Christina og Channe idag. Vi var å besøkte Channe på Feda, for hun er syk. Det var jeg også i helgen, og på mandag. Både meg og Channe jobber i barnehagen disse ukene, så kanskje det har noe med det å gjøre.

 

Gleder meg til å få helg, blir deilig! Har egentlig veldig lyst å handle julepakker, men tror jeg venter til jeg får litt mer julestemning! Er så mye mer koselig da :)

Jeg har glemt helt vekk bloggen i det siste, har hatt så masse annet å gjøre! Men nå må jeg snart sove, så jeg klarer å våkne til jobb imorgen :)

Én kommentar

Birgitte Eftestøl

10.nov.2010 kl.23:42

Hørtes kosli ud! :) Blogg MER, e gøy å lesa!

Skriv en ny kommentar

hits